Model: WB-848601
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 24,67
Inc BTW € 29,85

Beschrijving:


Bluetooth RGB LED strip voor de LED RGB NEON FLEXTUBE U150 controller flexibel licht draadloze afstandsbediening
over uw verlichting van uw Apple of Android-apparaat!


Bluetooth 4 RGB LED-strip controller, de nieuwste versie met uitgebreide APP voor smartphone en tablet (Apple iOS en Android). Bedien uw RGB LED NEON FLEXTUBE rechtstreeks via Bluetooth vanaf uw smartphone of tablet. Wide 16 miljoen kleuren breed RGB kleurbereik, ook voor het maken van zachte pasteltinten.


De Bluetooth APP is ook uitgerust met een scherm waarin u timers kunt instellen om de verlichting aan of uit te zetten en van kleur veranderen of dimmer-instelling op bepaalde tijden. Dit is ideaal voor als u op vakantie bent en schakelt automatisch het licht aan op specifieke tijden. Ook handig voor automatische getimede besturing van LED verlichte borden.


De controller slaat alle instellingen, zodat het apparaat met App hoeft niet binnen bereik.
U kunt kiezen uit een verscheidenheid van vooraf ingestelde effecten, maar u kunt ook een aangepaste kleur programma met de APP van deze Bluetooth-LED controller te creëren. 

 

Het is ook mogelijk om een ​​MP3-bestand voor kleureffecten te laden.
U kunt gemakkelijk gebruik maken van meerdere Bluetooth-lampen en meerdere Bluetooth LED-controllers elkaar en werken zowel individueel of in een groep, allemaal vanuit hetzelfde APP.

 

Kenmerken:
Deze controller is een Bluetooth-enabled, veelkleurige, energie-efficiënte LED-lampje controller die u kunt bedienen met uw smartphone of tablet met Android en Apple iOS-app.
Het ondersteunt een kleurenpalet van meer dan 16 miljoen kleuren en ook verschillende tinten van wit licht-uit warm geel licht voor blauw licht levendig.
Het APP is met timer, muziek en groepensturing controlefunctie en 20 ingebouwde modi en doe-modus.
De afstandsregeling 15 a 20 meter.
Hiervoor is Bluetooth 4.0 compatibel apparaat, moet Android-toestel ten minste Android 4.3 en IOS-systeem moet op zijn minst in IOS 6.0 zijn

 

Het pakket omvatte:
1 X LED RGB Controller

Geef beoordeling

Uw naam:


Opmerking: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: